Du är här

Hos oss på Träna kan du välja hur lång tid ditt medlemskap ska gälla. Du kan välja 3, 6 eller 12 månader. Eller köpe ett klippkort på 10 gånger. Är du skolungdom, student eller pensionär har du rabatt på ordinarie priser.

Inlösen av medlemskap

Om du är medlem på en annan träningsanläggning i Ljungby och vill byta till Träna så löser vi in ditt medlemskap i upp till tre månader. 

Sätt att betala

Du kan välja att betala ditt träningskort  med betalkort, Swish eller via autogiro. Swishnumret till Träna är; 123 147 92 45

Autogiro

Du väljer 6 eller 12 månaders bindningstid. Tecknar du autogiro på 6 månader avslutas autogirot automatiskt. Om du tecknar dig för 12 månader kan du själv efter att tiden gått ut säga upp ditt autogiro med 3 (tre) månaders uppsägningstid. Självklart kan du säga upp det så det avslutas direkt efter bindingstiden gått ut.

Familjerabatt

Om tre eller fler personer som bor på samma adress köper träningskort hos oss får medlem nr 2 och uppåt 15 % rabatt på 12-månaderskort och 10 % på 6-månaderskort (1 (en) person i familjen måste ha ett totalkort till ordinarie pris) .

Ny medlem?

När du komer in genom dörrarna på Träna finns vår reception på höger sida. Här möts du av kunniga och välkomnande instruktörer som hjälper dig tillrätta. Vi visar dig våra lokaler och vårt breda passutbud. Tillsammans tittar vi på prislistan och hittar ett bra förslag på lösning åt dig.

På väggen innan receptionen finns en anslagstavla där vi presenterar aktuell information. Ta för vana att alltid titta lite extra här för ha koll på vad som händer.

Kombination

Vi har samarbete med Wellness Gym som ligger vägg i vägg med oss och om du vill träna både gruppträning och på gymmet så har vi kombinationspriser för detta. Kom in till oss på Träna eller Wellness så visar och förklarar vi.

Åldersgräns

Vid 14 års ålder är du välkommen att börja träna på våra gruppass. Dock är det en gräns på 16 år för BodyPump pch GritStrength. Det är enligt rekommendationer från Les Mills som utformar dessa program.