Du är här

  • Gruppträning

Gruppträning

Gruppträning hos Träna i Ljungby. Välj mellan styrkepass, spinningpass, danspass, högintensiva intervallpass (HIIT) och mycket mer. Gruppträning passar alla, kom igång med din träning idag!

 

Les Mills pass

 

Les Mills BodyJam™

Dansa dig i form med influenser från House, Streetdance och Hiphop.

BODYJAM® är en dansklass med sköna moves till den senaste musiken. Perfekt för dig som älskar att dansa och släppa loss, och samtidigt få koordinations-och konditionsträning utan att du knappt märker det. Öka din kroppskontroll, bli skickligare att uttrycka dig med din kropp och bli beroende av dans.

Klicka in dig på länken nedan och få en smygtitt på BODYJAM:

https://www.youtube.com/watch?t=23&v=9f1UY83znxY

 

Les Mills BodyAttack™

Bodyattack är ett intervallsträningspass som främst tränar konditionen. Förkoreograferad träning ger en garanti för att du hänger med och får en effektiv träning.

Det innehåller atletiska enkla övningar som knälyft, svikthopp, knäböj och armhävningar. Du kan förvänta dig high impact (hopp), en hög puls och snabba explosiva rörelser.

Bodyattack är enkelt och effektiv gruppträning! Under tre konditionsdelar tränar du kondition och uthållighet. Mellan varje konditionsdel ligger en styrkedel som samtidigt ger dig en aktiv återhämtning.

 

 

Les Mills BodyBalance™  

Yogainspirerat gruppträningpass där vi tränar balans, rörlighet, styrka och avspänning. BodyBalance™ förbättrar din koordination och balans, hjälper dig att slappna av och minskar stressnivån.
Passar alla - oavsett ålder och träningsvana.

 

 

Les Mills BodyCombat™

BodyCombat är den ultimata kampsportsklassen som under en timme utmanar både hjärna och hjärta. Till motiverande musik och med en kombination av olika självförsvarsdiscipliner, som t.ex. Karate, Kung-fu och Thaiboxning, tränar du kondition och fokusering.

Passet har utvecklats och anpassats för att ge effektiv och säker träning, samtidigt som kraft, känsla och nerv från östasiens kampsporter är bevarad. Träningen ger dig chans att släppa loss, ha kul och samtidigt förbättra din fysik.

 

 

Les Mills BodyPump™  

Styrketräning som bygger på förkoreograferade och enkla rörelser. I detta gruppträningspass använder vi en stång med fria vikter och bestämmer själva hur tungt det ska vara. Alla kroppens stora muskelgrupper tränas på ett effektivt och roligt sätt, med fokus på uthållighetsstyrka. I enlighet med Les Mills riktlinjer har vi en åldersgräns på 16 år för våra BodyPump-pass. 

 

 

BodyStep™

För dig som vill ha konditionsträning kryddad med det där lilla extra. Genom enkla stegkombinationer på, över och runt stepbrädan får du upp pulsen rejält. Denna gruppträning innehåller även en effektiv styrkedel. Härlig träning fylld av energi och tempo.

 

Les Mills CXWORX™

Effektiv träning för kroppens medelpunkt - bål och rygg. Grunden för en bra hållning är just stark mage och rygg. CXWORX™ är en enkel träningsform som passar alla. Kombinera gärna passet med ett konditionspass eller en promenad!

 

 

Les Mills Grit™

Det finns en anledning till varför högintensiv intervallträning (HIIT) är den hetaste träningstrenden just nu. Det är det snabbaste sättet att komma i form och tona kroppen. Nyckeln till detta är snabba explosiva övningar som tvingar dig över din maxgräns.

Om du är villig att ta din träning till nästa nivå och över så är  LES MILLS GRIT™ perfekt för dig. Spendera mindre tid på gymmet och gå med i denna fitness-revolution.
Framtaget är ett träningsteam i världsklass, (samt läkare och sportfysiologer) och instruerat av en duktig och motiverat coach kommer LES MILLS GRIT™ träna och pusha din kropp hårdare än någonsin tidigare.

 

 

Les Mills Grit™ Strength

GRIT™ STRENGTH – Maximera din styrka

Designat för att bygga upp din muskelstyrka. Här använder du skivstång, viktplatta och kroppsvikt för att öka träningseffekten. Musik och rörelser ger dig effektiv träning som förbättrar din syreupptagning, styrka och uthållighet. Prestera fortare på en högre nivå. I enlighet med Les Mills riktlinjer har vi en åldersgräns på 16 år våra våra Grit Strength pass. 

 

Les Mills Plyo™

GRIT™ PLYO – Maximera din spänst

Uppbyggt av rörelser som ökar din spänst. Du använder en steplåda och ibland även en viktplatta för att öka intensiteten och belastningen. Drivande musik får dig att ta din träning till en ny nivå. Bli starkare, snabbare och mer explosiv.

 

 

Les Mills SH’BAM™

Come as you are, leave as a star!

En förkoreograferad dansklass med de senaste stegen och den hetaste musiken. Nytt pass med nya dansstilar var tredje månad! Med enkla och heta danssteg blir SH’BAM™ ett perfekt sätt att dansa sig i form och bli en stjärna på dansgolvet. Med en blandning av listettor som spelas på klubbar runt om i världen, välkända klassiker och latinska rytmer, blir SH’BAM™ både ett roligt och socialt sätt att träna.

 

 

 

Les Mills Spinning RPM™ (Spinning)

Detta gruppträningspass bygger förutbestämda övningar och bra musik! Ett tufft pass i intervallform med nya spännande influenser. Grunderna i spinning är dock alltid desamma.

 

 

Övriga pass

Spinning Activio

 

Spinning Activio

Activios pulssystem ger dig en effektiv och motiverande pulsbaserad träning, där du som deltagare kan följa din egen pulsnivå genom en intensitetsmätare framme i salen. Activio är en värdefull hjälp för att hitta rätt individuell träningsnivå utifrån dina egna förutsättningar och mål. Activio passar alla, oavsett ålder eller träningsbakgrund.

Styrka

Ett styrketräningspass med enkla, effektiva och funktionella övningar för att stärka hela kroppens muskler. Vi använder lösa vikter och/eller skivstänger. Passet är 30 min och kan med fördel kombineras med kortare konditionspass, CXworx och BodyBalance.

Step Intervall

Rent konditionspass vid och på en stepbräda. Enkla grundsteg sätts samman till olika kombinationer där vi leker med olika musikstilar. Step är en skonsam, pulshöjande och effektiv träning. Passet innehåller snurrar och en del koreografi över och runt lådan.

 

 

Yoga Träna Ljungby

Yoga

Yoga strävar efter att förbättra din hälsa och ditt välmående, den inre och den yttre balansen i din kropp. Med andningen som röd tråd utvecklas din kroppskännedom och din medvetna närvaro.

Stress, muskulär, mental eller känslomässig, leder till instabilitet och obalanser. Yogan ger dig de verktyg, den reflektion du behöver för att minska och släppa spänningar i kroppen. Därmed påverkar du aktivt hur din kropp, ditt sinne och ditt liv ser ut.   

Yogapasset börjar med enkla andningsövningar. Du jobbar dig successivt upp till stående där du utför solhälsningar, en serie av rörelser för att få upp värmen i kroppen och därmed bli redo för de olika positionerna. Några minuters efterlängtad avslappning/ meditation, avslutar passet.

I yinyogan utför du relativt enkla och mjuka rörelser med passiva muskler och du stannar i dem under en längre tid, ibland upp till flera minuter. Fokus ligger på kroppens yinpartier, bindvävsstrukturer, i nedre delen och på framsidan av kroppen.  

Yogamattor och filtar finns att låna men det går naturligtvis bra att ta med eget.

 

 

Zumba FItness

Zumba

Dansa dig i form med Zumba! Det är ett fantastiskt roligt, effektivt, enkelt, latinoinspirerat, kaloribrännande dans fitness-party™ som skapar glädje och hälsa hos miljoner människor. I Zumba mixas smittsamma danssteg med glödhet internationell musik.